Hvem vi er

Vinstra Treskilt Odd-Arild Nordlien (Org nr: 872 408 622)

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Vi har et kontaktskjema på nettsiden, som utelukkende brukes for å motta forespørsler fra besøkende. Kontaktinformasjonen som blir lagt inn vil sendes til vår e-postadresse, og vil kun bli lagret her som en melding i innboksen. Informasjonen vil aldri deles eller selges til en tredjepart.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en henvendelse, blir kontaktinformasjonen din lagret i vår innboks på ubestemt tid. Dette er for å opprettholde kundekontakt, men vil trolig slettes i fremtiden vedr. vanlig rensing/sletting av gammel e-post.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du legger igjen kontaktinformasjonen din i kontaktskjemaet, så kan du til enhver tid be oss om å slette denne meldingen. Du kan også be om informasjon vedr. hvilken informasjon vi har lagret om deg, selv om det fremgår av kontaktskjemaet på siden. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Dette gjøres som sagt automatisk, og data vil ikke lagres her.

Vår kontaktinformasjon

Vinstra Treskilt v/ odd-arild@vinstratreskilt.no

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger blir beskyttet ved vanlig passord-verifisering i Gmail. Som tidligere nevnt blir opplysningene kun lagret på denne kontoen.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved behov vil vi undersøke nærmere tiltak for å sikre kundeopplysninger.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen automatiske avgjørelser tas og ingen profiler vil bygges på grunnlag av kontaktinformasjonen. Vi vil ringe/sende e-post til personen som henvender seg til oss via kontaktskjemaet, og dette er gjort veldig åpenbart for den som legger igjen opplysningene sine.